Μην συσσωρεύετε τα δεδομένα σας.

Δημοσιεύθηκε από Demetrios Vavvas, στις 05/01/2020

Για να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τους πελάτες σας και για τους πελάτες σας, πρέπει να ξέρετε τι κάνουν σήμερα – όχι πριν από τρεις μήνες.  Αναλύουμε realtime συμπεριφορές και μετατρέπουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε εργαλεία εξυπηρετήσης της καθημερινότητας των πελατών σας.

Στην Proorismos Software, η τμηματοποίησή μας βασίζεται πλέον σε real time συμπεριφορές.

Αν κάποιος έρθει στο website μας, για παράδειγμα, μπορούμε να πούμε: “Αυτό το άτομο συμπεριφέρεται ακριβώς όπως κάποιον που απλώς θέλει να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μας ή για κάποιον άλλον είμαστε πλέον σε θέση να διαγνώσουμε οτι πραγματικά ενδιαφέρεται για συνεργασία”. 

Στη συνέχεια, γνωρίζουμε ποιοι τύποι content και μηνυμάτων μπορεί να είναι χρήσιμοι για αυτό το άτομο, έτσι μπορεί να τους κρατήσει δεσμευμένους μέχρι να είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Για να το πετύχουμε αυτό, είμαστε σε κατάσταση διαρκούς εγρήγορσης, ενημέρωσης και επιμόρφωσης σε θέματα που αφορούν τεχνικές  αυτοματοποίησης και επίτευξης μηχανικού κέρδους για τους πελάτες μας.. Θα ήταν αδύνατο να κατηγοριοποιήσουμε και να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά το ακροατήριό μας χωρίς ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας.

Ένα απο τα σημαντικά οφέλη που μας προσφέρει ο αυτοματισμός των social networks είναι οτι πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιοί βλέπουν τις διαφημίσεις μας.

Δεν αρκεί να γινόμαστε καλύτεροι στην εξεύρεση των σωστών πελατών, αλλά να γινόμαστε επίσης πολύ καλοί στο να μην ξοδεύουμε χρήματα σε λάθος πελάτες.

Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ, ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο έξυπνοι και αποδοτικοί με γνώμομονα την κατανόηση και την επίτευξη μακροχρόνιων συνεργασιών με πελατες υψηλής αξίας. 

Γνωρίζαμε ότι η απόκτηση αυτής της γνώσης θα επηρεάσει τελικά την bottom line μας και θα τονώσει την ανάπτυξή μας ως επιχείρηση. Και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Δημήτριος Μ. Βάββας
CEO