Καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να προστατεύσουν τους υπαλλήλους από την εξάπλωση του κοροναϊού με ταξιδιωτικούς περιορισμούς και ρυθμίσεις απομακρυσμένης εργασίας, υπάρχει ξεκάθαρη πιθανότητα οι προσωπικές συναντήσεις με ομάδες, πελάτες ή προμηθευτές να ακυρωθούν για ημέρες – ή ενδεχομένως εβδομάδες.

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται και σε μερικά είδη παρόλο που τα προμηθευόμαστε απο μικρές επιχειρήσεις της γειτονιάς, ο ανταγωνισμός αυτός λογω του internet γίνεται ακόμα πιο σκληρός και παγκόσμιος απειλώντας και αυτα τα μικρά μαγαζάκια.

Απο την άλλη μεριά δεν μπορεί η επιχείρηση σας μικρή, μεσαία ή μεγάλη να εξαρτάται από φαινόμενα οπως ο κοροναϊός, γιατι οι λανθασμένες επιλογές βάζουν σε απολυτη καραντίνα τα κέρδη σας.

Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι βασική προτεραιότητα το να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες οι οποίοι θα αναλάβουν πλήρως την ευθύνη του digital marketing της επιχείρησής τους.

Είναι θέμα επιβίωσης πια, το να δίνεται η επιλογή στους καταναλωτες να βλέπουν και να κρινουν τις υπηρεσίες και τα προιοντα σας απομακρυσμένα. Απο το κινητό τους, απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Καθορίζει πλέον την επιβίωσή της επιχείρησής σας, η προβλεψη για το επομενο βημα. Η πρόβλεψη  για απομακρυσμένη εργασια του προσωπικου σας. Για δυνατοτητα εξυπηρετησης, από μακριά.

Η επιχείρησή σας πρέπει να είναι σε θέση να αλληλεπιδρά, να εξυπηρετεί και να εισπράττει ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συγκυρίες.

Η επιστημονική μας ομάδα, προσφέρει υψηλού επιπέδου και σαφώς οικονομικά βιώσιμες λύσεις ώστε η επιχείρησή σας να έχει την δυνατότητα ομαλής προσαρμογής όποιες και αν είναι οι τρέχουσες συνθήκες.

 

Recommended Posts