Η Ραγδαία εκδήλωση του κορωναϊού αλλάζει τη δουλειά μας – και τη ζωή μας.  Για επιχειρηματίες ή εργαζόμενους, το άγχος και η οικονομική αβεβαιότητα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Η λογική, η καθαρή σκέψη και η λήψη σωστών αποφάσεων συμπιέζονται καθώς ο φόβος του θανάτου επισκιάζει τα πάντα.

Ο σύγχρονος πολιτισμός ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση εξαναγκάστηκε σε κατ οίκον περιορισμό. Το άπειρο και αχανές φυσικό μας περιβάλλον συρρικνώθηκε στα μετρημένα τετραγωνικά των σαλονιών μας, ενώ η κοινωνία, η επικοινωνία με τους άλλους, το εμπόριο, η ζωή μας ολόκληρη συρρικνώθηκε μέσα σε μια φυλακή των 5.5 ιντσών της οθόνης του κινητού μας.

Ο κορωναϊός σηματοδοτεί μια νέα εποχή 5G τεχνολογιών στην οποία η μοναδική μας διέξοδος θα είναι πια το διαδίκτυο και τα social media. Η ρουτίνα μας θα είναι πια σε καραντίνα (για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα) λόγω των δυσκολιών και των καταστροφικών συνεπειών που αφήνει το πέρασμά του.

Το εμπόριο, οι συσκέψεις, οι συνδιαλλαγές,η επικοινωνία με συνεργάτες και  πελάτες, η λήψη αποφάσεων θα πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον απομακρυσμένης εργασίας και εξυπηρέτησης. Για τον λόγο αυτό όποιος φερθεί ερασιτεχνικά, αψηφώντας τους απόλυτους και αυστηρούς κανόνες του ιντερνετικού marketing θα βρεθεί αντιμέτωπος με το λουκέτο.

Στην δική μας ομάδα, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο και στρογγυλοποιουμε τα κόστη προς τα κάτω.

Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά μαζί σας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και πεπεισμένοι ότι μέσα από νοικοκυρεμένες και υγιείς συνεργασίες, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, θα τα καταφέρουμε.

Κλείστε δωρεάν ένα ραντεβού με την συμβουλευτική μας ομάδα.

Recommended Posts