Project Presentation

#Company Profile

Το επιστημονικό προσωπικό της proorismos.net συνίσταται από προγραμματιστές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. 

Μία δυνατή ομάδα επιστημόνων που με την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού, σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων πληροφορικής, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμόζει τις νέες τεχνολογίες ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες.

Κάθε μας κίνηση είναι προϊόν αυστηρής μελέτης και κοπιαστικών συστατικών ερευνών γιατί δεν μας ενδιαφέρει να αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες μας σαν έναν αύξοντα αριθμό στο πελατολόγιό μας. 

Στοχεύουμε στους ανθρώπους και όχι στο στεγνό κέρδος. Θέλουμε ευχαριστημένους πελάτες. 

Με κοινούς στόχους και όραμα, όλα τα στελέχη μας εργάζονται καθημερινά με όρεξη για δημιουργία, με κύριο μέλημα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, των συνεργατών κυρίως με ήθος, φιλικότητα και σεβασμό στις εκάστοτε ανάγκες τους.

Proorismos.net – εξειδίκευση :

 • Next generation cloud-based consumer and business services (white label solutions to MNOs)
 • Mobile Loyalty and Marketing services
 • locpush, Rich Push Notification platform
 • Mobile and Smart TV application development (for MNOs and Brands)
 • Premium rate SMS services
 • Mobile and Web portals and services
 • Complete Mobile Operator portals creations and management
 • Charge to bill flexible platform for 3rd party service providers with integration to MNOs around the world
 • Mobile billing solutions

Key facts:

 • Developed White Mobile Cloud, white label personal mobile cloud solution for MNOs, launched with Elisa in Finland and Cytamobile-Vodafone in Cyprus.
 • Developed Phone4Family white label kids and family safety solution for MNOs (now called WeAreFami.ly), launched with Movistar in Chile, Cosmote in Greece, Wind in Greece and Cytamobile-Vodafone in Cyprus.
 • Developed TV OTT applications and pc clients for TV service providers in Europe in cooperation with Huawei.
 • Developed more than 500 cross-platform mobile applications in the last decade.
 • Strategic development partner of Vodafone Group and Samsung.
 • Has strong partnerships with Elisa, Telefonica Group, T-Mobile Group and Huawei.
 • Got outsourcing contract from Vodafone Group to develop 50 mobile applications for the Vodafone 360 platform launch, including the official Facebook and Twitter applications using private APIs of the two social networks.
 • Awarded by Samsung for our Samsung Bada Drums application.
 • Got outsourcing contract from Samsung in Korea to develop 80 mobile applications for the Tizen platform launch.
 • Developed and manages dozens of mobile operator portals and services

Εμβάθυνση στο περιεχόμενο

Η πληροφορική είναι η επιστήμη που μας επιτρέπει ή καλύτερα που μας φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεταδίδεται η πληροφορία.

Σε επαγγελματικούς κλάδους που κύριος άξονας δραστηριότητας είναι το design και η χρωματική αρμονία, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε ή μεταδίδουμε την πληροφορία.

Εσείς σαν επιχείρηση επιθυμείτε μέσω της προβολής, να σας δει όλο και μεγαλύτερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού στο οποίο απευθύνεται ο κλάδος σας. Η προβολή αυτή ουσιαστικά είναι ένα μήνυμα που θέλετε να αποστείλετε ώστε μέσω αυτού να προβληθούν τα έργα και η ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Το μήνυμά σας λοιπόν θα γίνει πληροφορία όταν βρεθεί παραλήπτης διαθέσιμος να το αναλύσει και να το επεξεργαστεί.

Για τον λόγο αυτό η πληροφορία θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από απλότητα, αμεσότητα και σε συνδυασμό με βοηθητικά στοιχεία, να δεσμεύουν χώρο στη μνήμη του παραλήπτη που πλέον έχει μετατραπεί σε υποψήφιος πελάτης σας.

Είναι σαφές ότι υπάρχει μια ολόκληρη επιστήμη πίσω από την οθόνη και αν η επένδυσή σας δεν ικανοποιήσει τις αυστηρές απαιτήσεις της, θα αποτύχει.

#Social Media Engineering

Η εμπειρία μας κυρίως από την Αμερική μας έκανε γρήγορα αντιληπτό το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις έχουν έλλειμμα, πρόβλημα θα λέγαμε καλύτερα στην επικοινωνία τους με τον πελάτη. Αυτό που λέμε Δημόσιες σχέσεις. Τα social media δεν τελειώνουν με ένα post. Τότε ξεκινούν…

Τα social media  πρακτικά χαρακτηρίζονται από τη δυνατότητα προβολής, σχολιασμού και κυρίως την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας.

Facebook, Instagram αποτελούν τα πλέον δημοφιλή social media και οι επιχειρήσεις παλεύουν να ανακαλύψουν τα μυστικά τους για να αυξήσουν την πελατεία τους.

Τέσσερις επαγγελματίες του digital marketing της εταιρίας, αναλαμβάνουν να διαχειριστούν την εικόνα σας στο θαυμαστό κόσμο των social media για μια δυνατή παρουσία στο social περιβάλλον.

Για να έχει η επιχείρησή σας δυνατή παρουσία στο social περιβάλλον είναι απαραίτητο να ακολουθήσει μια ολιστική προσέγγιση στη χάραξη της social media στρατηγικής του .

Πάνω σε ποια social media πρέπει να στηρίξετε την στρατηγική marketing της επιχείρησής σας;
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται να χαράξουμε μια «διαδρομή» με τα ακόλουθα βασικά βήματα.

1. Πρώτον να εντοπίσουμε το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται η επιχείρησή μας.
2. Στη συνέχεια να διερευνήσουμε σε ποιο ή ποια μέσα έχει ενεργή παρουσία το κοινό αυτό.
3. Τέλος, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του μέσου αυτού, ισχυροποιώντας την παρουσία του brand μας στα social media και κατά συνέπεια να προσελκύσουμε το κοινό στο οποίο έχουμε στοχεύσει.

Επομένως, δεν υπάρχει μία κατηγορηματική απάντηση για το ποια social media πρέπει να επιλέξετε, διότι το κάθε ένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό και λειτουργεί ως εκ τούτου με διαφορετικό τρόπο.

● Η ολοκληρωμένη στρατηγική ,
● ο εντοπισμός και καθορισμός του κοινού στόχευσης
● η συστηματική επένδυση στα μέσα που έχουν περισσότερη δυναμική για την επιχείρηση είναι το «κλειδί» για την επιτυχία.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων, επομένως η παρουσία της επιχείρησής σας σε αυτά είναι απαραίτητη.

Αν το περιεχόμενο (content) των social media εμπλουτίζεται και συντηρείται σωστά και με συνέπεια, τότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Η τακτική του «αποκλεισμού» Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης είναι κατά τη γνώμη μας λανθασμένη, αφού το καθένα από αυτά:

 • απευθύνεται σε διαφορετικούς χρήστες
 • έχει τις δικές του προδιαγραφές – τόσο σε επίπεδο παραγωγής περιεχομένου, όσο και σε επίπεδο τρόπου αλληλεπίδρασης
 • έχει διαφορετικό επιχειρησιακό στόχο.

Για παράδειγμα το Instagram, όπως «προδίδει» η ονομασία του, επικοινωνεί το στοιχείο του instant, του άμεσου.

Ο βασικός τρόπος επικοινωνίας του, οι φωτογραφίες εν προκειμένω, ενισχύουν το dreaming του δυνητικού ή και ήδη υπάρχοντος πελάτη για την επιχείρηση, προβάλλοντας την εμπειρία.

Το Facebook σαν μέσο μας προσφέρει:

 • ενημέρωση και παρουσίαση της εμπειρίας,
 • «χτίζει» την κοινότητα του Brand μέσω «διαλόγου»,
 • δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης, ώστε να ενισχύσει το «δέσιμο» του πελάτη με την επιχείρηση.

Όλα όμως αποτελούν κρίκο της ίδιας αλυσίδας, την ενίσχυση του Brand. Πλέον μέσα από την αμεσότητα που παρέχουν τα μέσα δικτύωσης, η επένδυση χρημάτων για διαφημίσεις αποτελεί έναν αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο προώθησης.

Πρόκειται για μία επένδυση που κάθε brand χρειάζεται να κάνει, καθώς τα μετρήσιμα αποτελέσματα της ανταπόκρισης του κοινού και οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPI’s – Key Performance Indicators) βοηθούν στην αξιολόγηση και βελτιστοποίηση αυτών.

● Με τη σωστή στόχευση κοινού ,

● την ανάλυση των δεδομένων

●τις συνεχείς βελτιώσεις και τακτικές για όλο και πιο relevant – στοχευμένο κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά για το προϊόν, η επένδυση χρημάτων (R.O.I – Ρeturn Οn Ιnvestment), στο τέλος της ημέρας, θα επιστραφεί στον επιχειρηματία αφού δυνητικά η παραπάνω διαδικασία παράγει συστηματική αύξηση του κοινού και κατ’ επέκταση αύξηση των πωλήσεων.

 
proorismos-software

Υπηρεσίες Social Media Marketing

Μια καλά δομημένη ομάδα επιστημόνων, γραφίστες, επαγγελματίες κειμενογράφοι, προγραμματιστές οι οποίοι παρεμβαίνουν στον αλγόριθμο των social media, είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.

 • Κατάρτηση Στρατηγικού Σχεδίου Social Media (Social Media Strategy).
 • Μελέτη της Social Media Παρουσίας των Ανταγωνιστών.
 • Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Social Media Marketing Plan.
 • Δημιουργία & Διαχείριση Social Accounts της Επιλογής σας (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram κτλ).
 • Δημιουργία & Προώθηση Online Διαγωνισμών (επιπλέον χρήση του δικτύου μας – έξτρα χρέωση)
 • Social Media Monitoring & Reporting.

A new generation web design

Ανάλογα με τις ανάγκες επεμβαίνουμε στον κώδικα της πλατφόρμας και τον προσαρμόζουμε χρησιμοποιώντας γλώσσες όπως Php, Java, Html5, C++,CSS κτλ.

Η διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας χωρίζεται ουσιαστικά σε δύο μέρη, τα οποία όμως συνδέονται.

Την βασική ιστοσελίδα που παρουσιάζει την επιχείρηση στο κοινό, και τα social media μέσω των οποίων ολοκληρώνεται η διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Ειδικότερα στο πρώτο μέρος, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εντυπωσιακή εμφάνιση και τα πρωτοποριακά εφέ με κίνηση και εναλλαγές παραστάσεων, στοιχεία που διατηρούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη αμείωτο και τον κάνουν να παραμένει περισσότερο χρόνο στο website & eshop.

Αποδεικνύεται στατιστικά ότι όσο περισσότερο χρόνο περνάει ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα μιας επιχείρησης, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξει αυτή η περιήγηση σε αγορά προϊόντων. Το κατάστημά σας θα εμφανίζεται άψογα σε κάθε τύπο και μέγεθος οθόνης, καθώς θα είναι πλήρως προσαρμόσιμο (Fully Responsive).

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο και ίσως και το σημαντικότερο βήμα για την online παρουσία της επιχείρησής σας.

Εκτός από την αισθητική πλευρά που αφορά κυρίως στην πρώτη εντύπωση, το ζητούμενο είναι να είναι λειτουργική και φιλική όχι μόνον στο χρήστη (user friendly) αλλά και στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ & ΔΟΜΗ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Στο κομμάτι της φιλικότητας ως προς τις μηχανές αναζήτησης συναντάμε τον όρο βελτιστοποίηση websites για τις μηχανές αναζήτησης ή αλλιώς SEO – Search Engine Optimization. Και όταν μιλάμε για μηχανές αναζήτησης στην Ελλάδα, αναφερόμαστε επί το πλείστον στη Google η οποία κατέχει περίπου το 96% του συνόλου των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Η προώθηση μιας ιστοσελίδας μέσω της υπηρεσίας SEO στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μέσω της βελτιστοποίησής της είναι μία εξαιρετικά επίπονη διαδικασία, πολυδιάστατη, με πληθώρα τεχνικών παραμέτρων και απαιτεί αφοσίωση, επιμονή, υπομονή και συνεχή ενασχόληση.

.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ SEO ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Κατανόηση Αγοράς Στόχευσης.
Ανάλυση επιχειρηματικής δραστηριότητας και στρατηγικής – κατανόηση της αγοράς στόχευσης, έρευνα για τα προσφερόμενα προϊόντα/υπηρεσίες, στόχευση πελατειακής βάσης κτλ.

Ανάλυση Εξωτερικού Περιβάλλοντος.
Ανάλυση του εξωτερικού περιβάλλοντος (ομάδες πελατών, μελέτη ανταγωνιστών κτλ) και ρεαλιστική στοχοθέτηση.

Κατανόηση Guidelines.
Για την κατάκτηση της κορυφής απατείται κατανόηση των κανόνων του παιχνιδιού (Google guidelines κοκ) και o σεβασμός τους. Τακτικές χειραγώγησης των αλγορίθμων κατάταξης είναι πλέον παρελθόν.

● On-Page SEO.
Υλοποίηση σωστής δομής / αρχιτεκτονικής και on-page SEO παραμέτρων – SEO friendly URLs, title & meta tags, ταχύτητα,
ασφάλεια, internal & outbound links, βελτιστοποίηση εικόνων κοκ.

Content Marketing.
Ποιοτικό, μακροσκελές (long-form) & μοναδικό περιεχόμενο που δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού στόχευσης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας σωστά δομημένης SEO καμπάνιας.

Off-Page SEO.
Το off-page κομμάτι της SEO στρατηγικής (links, brand mentions, citations) είναι αυτό που ενώνει τους κρίκους του on-page SEO και του marketing περιεχομένου και απογειώνει την κατάταξη στα SERPs.

 

Google Adwords

Με τη διαφήμιση ιστοσελίδων μέσω Google Adwords ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ:
● Στοχευμένη επισκεψιμότητα από χρήστες οι οποίοι αναζητούν στη Google τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτετε και είναι πολύ πιο πιθανό να ολοκληρώσουν αγορά ή να εκδηλώσουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους.
● Οι διαφημίσεις σας θα προβάλλονται στη Google (ή και τα συνεργαζόμενα δίκτυα της) κάθε φορά που ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση με βάση λέξεις-κλειδιά που επιλέγουμε ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.
● Μέγιστη αποδοτικότητα καθώς χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει click πάνω στον σύνδεσμο της διαφήμισης ή δει τη διαφήμιση (εξαρτάται από το δίκτυο προβολής).

Χαρακτηριστικά Διαφήμισης Adwords
● Καθορισμός των Στόχων και του Διαφημιστικού Budget
● Έρευνα Αγοράς στην οποία Απευθύνεστε και Μελέτη Ανταγωνισμού
● Επιλογή των Κατάλληλων Λέξεων – Φράσεων Κλειδιών (Keywords)
● Καθορισμός-Στόχευση του Κοινού που Απευθύνεστε (Target Group)
● Καθορισμός Επιμέρους Παραμέτρων (περιοχή, γλώσσα, χρονική περίοδο, συσκευές
χρηστών κτλ)
● Δημιουργία Διαφημιστικών Κειμένων και Banners
● Ρύθμιση Campaigns & Ad Groups
● Καταγραφή & Συνεχής Αξιολόγηση της Καμπάνιας
● Αναλυτικά Reports Επισκεψιμότητας & Απόδοσης της Διαφημιστικής Ενέργειας
● Κοστολόγηση Διαφημιστικής Προβολής

Εκτός από την αισθητική πλευρά που αφορά κυρίως στην πρώτη εντύπωση, το ζητούμενο είναι να είναι λειτουργική και φιλική όχι μόνο στον χρήστη (user friendly) και στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly).

ΑΛΛΑ κυρίως να εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάζεται και ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μας “βρίσκει” νέους πελάτες, να “χτίζει” νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και να μας “φέρνει” χρήματα.

Στη σημερινή εποχή της ενημέρωσης και της αφθονίας το δύσκολο δεν είναι να βρεις μία ακόμα εταιρία για να κατασκευάσει μία ακόμα ιστοσελίδα, αλλά να βρείς φιλότιμους και αξιόπιστους συνεργάτες που να μπορείς να εμπιστευτείς στο δύσκολο δρόμο προς την επιτυχία.

Τεχνολογια Parallax

Καθημερινά η αγορά γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, με τις περισσότερες εταιρείες να δίνουν σκληρή μάχη για ένα παρόμοιο καταναλωτικό κοινό. 

Όταν διερευνούμε το πώς θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε, βλέπουμε ξεκάθαρα μια και μόνο λύση στο πρόβλημα αυτό. Να αγωνιστούμε για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θα βιώνουν καλύτερα την εμπειρία των υπηρεσιών μας.

CUSTOMER CARE

Η λύση δεν είναι η χρήση της τεχνολογίας αλλά η διαχείριση της εξάρτησης των καταναλωτών από αυτή. Με δεδομένη τη συνεχή επιρροή της τεχνολογίας στη συμπεριφορά των ανθρώπων, ο σύγχρονος καταναλωτής είναι εθισμένος σε νέες μορφές εξαρτήσεων.

Οι στατιστικές μελέτες που διεξάγει η Proorismos Software, σκιαγραφούν το προφίλ του μέσου σημερινού καταναλωτή ως έναν άνθρωπο εξαρτημένο από τα smartphones και από την αναζήτηση για να βρει αυτό που χρειάζονται ή πιο συγκεκριμένα αυτό που τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι χρειάζεται.

Με τις σύγχρονες πλατφόρμες 5ης γενιάς της Proorismos Software, δημιουργούμε εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών για τον σημερινό αγοραστή βάσει της προσωπικής του πρόθεσης. Θεωρητικά, αυτό ακούγεται εύκολο. Αλλά δεν είναι.  Προκύπτουν πολλά θεμελιώδη πρακτικά θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα έχουν την εμπειρία από καμπάνιες με παχυλούς προϋπολογισμούς που όμως στο τέλος της ημέρας δεν είχαν απήχηση.

Αυτό συμβαίνει γιατί χωρίς επιστημονική μεθοδολογία δεν ξεκινά η προσέγγιση στο θέμα των διαφημιστικών κινήσεών σας από την σωστή θέση. Το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάποδα. 

Εξετάζουμε τί δεν θα δούλευε δηλαδή το κακό σενάριο για να διερευνήσουμε τις πιθανές λύσεις από την αρχή. Αυτή η προσέγγιση μας διδάσκει πολλά – και γενικά  δίνει ισχυρά αποτελέσματα. 

Τρεις είναι οι στρατηγικές χειρισμού της εμπειρίας των πελατών για να προωθήσουμε την ανάπτυξη.

Proorismos | 5G PLATFORM

Στην Proorismos Software, η συνεργασία μας βασίζεται πλέον σε real time συμπεριφορές.

Αν κάποιος έρθει στο website μας, για παράδειγμα, μπορούμε να πούμε: “Αυτό το άτομο συμπεριφέρεται σαν να θέλει να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μας ή για κάποιον άλλον υποψήφιο πελάτη, είμαστε πλέον σε θέση να διαγνώσουμε ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για συνεργασία και αγορά των προϊόντων”.

Στη συνέχεια, γνωρίζουμε το είδος και το μέγεθος του περιεχομένου που θα έχουν απήχηση για κάθε κατηγορία καταναλωτών και έτσι μπορεί να τους κρατήσει δεσμευμένους μέχρι να είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Για να το πετύχουμε αυτό, είμαστε σε κατάσταση διαρκούς εγρήγορσης, ενημέρωσης και επιμόρφωσης σε θέματα που αφορούν τεχνικές  αυτοματοποίησης και επίτευξης μηχανικού κέρδους για τους πελάτες μας.

Θα ήταν αδύνατο να κατηγοριοποιήσουμε και να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά το ακροατήριό μας χωρίς ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας. Ένα από τα σημαντικά οφέλη που μας προσφέρει ο αυτοματισμός των social networks είναι ότι πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιοι βλέπουν τις διαφημίσεις μας.

Δεν αρκεί να γινόμαστε καλύτεροι στην εύρεση των σωστών πελατών, αλλά να γινόμαστε επίσης πολύ καλοί στο να μην ξοδεύουμε χρήματα σε λάθος πελάτες.

Καταχωρηση Δεδομενων
(data entry)

Σε ένα σύγχρονο e-shop τα προϊόντα είναι data, δηλαδή “δεδομένα”  που φέρουν κάποια πληροφορία.  

Πληροφορία που απευθύνεται στον πελάτη του eshop αλλά και στην μηχανή αναζήτησης που αξιολογεί και εμφανίζει στην αντίστοιχη θέση των αποτελεσμάτων της το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. 

Υπάρχουν πολλά eshop σήμερα που δεν είναι κερδοφόρα και ο λόγος κυρίως γιατί τα προϊόντα δεν φέρουν την σωστή πληροφορία ούτε για τον πελάτη ούτε για την Google.

Η καταχώρηση δεδομένων όσο απλή διαδικασία και αν ακούγεται απαιτεί σωστή μεθοδική εργασία και επίβλεψη γιατί μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα λειτουργικότητας στο μηχανισμό της επιχείρησής σας. Θα πρέπει να παρέχει στον πελάτη τις ακόλουθες πληροφορίες, οι οποίες θα πρέπει να είναι optimized for Search Engines.

Στοιχεια Προϊοντος Συγχρονου eShop

Τίτλος Προϊόντος
Περιγραφικός, μοναδικός, με λέξεις κλειδιά και συγκεκριμένο μέγεθος

Μικρή περιγραφή
Συγκεκριμένο μέγεθος, περιληπτική, με λέξεις κλειδιά

Μεγάλη Περιγραφή
Αναλυτική, με λέξεις κλειδιά και συγκεκριμένο μέγεθος

Κωδικός
Μοναδικός και σχετικός.

Τιμή & Προσφορές
Το τρέχον κόστος όπως και η τιμή προσφοράς του προϊόντος

Tags
Συγκεκριμένο μέγεθος.

Κατηγορία
Συγκεκριμένο μέγεθος

Ειδικά Χαρακτηριστικά
Συγκεκριμένο μέγεθος.

Φωτογραφία
Συγκεκριμένο μέγεθος με συμπίεση ειδικού αλγόριθμου

Video
Συγκεκριμένο μέγεθος με συμπίεση ειδικού αλγόριθμου

Κατάλογος PDF
Στημένος σχεδιαστικά επαγγελματικά και με φιλοξενία σε ιστοσελίδα τρίτων (slideshare, issue,..)

Και αντίστοιχα θα πρέπει να παρέχει στην μηχανή αναζήτησης google τα υπόλοιπα υποχρεωτικά  στοιχεία.

– Meta Title
– Meta Description
– Meta Keywords
– Meta Tags
– Meta Image Title
– Meta Images Description
– Meta Images Alt Description
– SEO Permalinks

Υπολογισμος Κoστους καταχωρησης προϊoντων σε eshop

Από την παραπάνω ανάλυση εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η καταχώρηση προϊόντων σε eshop δεν είναι μια απλή διαδικασία και δεν πρέπει να λαμβάνεται ως απλή σε καμία περίπτωση. 

Αυτό γιατί, από την πληρότητα των στοιχείων που διαθέτει ένα προϊόν, εξαρτάται η μετέπειτα επιτυχία του στον τομέα των πωλήσεων. 

Αν ένα προϊόν δεν έχει πλήρη στοιχεία, δεν θα μπορέσει να είναι ελκυστικό στον πελάτη όπως και εάν έχει ελλιπή META στοιχεία, δεν θα μπορέσει να αναρριχηθεί στις υψηλότερες θέσεις του Google κατά την αναζήτηση του χρήστη με σχετικές λέξεις κλειδιά.

Η διαχείριση των πολλαπλών στοιχείων που περιλαμβάνει κάθε προϊόν δίνει στην εισαγωγή μια ιδιαίτερη δυσκολία, καθώς θα πρέπει να διαχειριστεί το περιεχόμενο με προσοχή πριν την εισαγωγή του.

Έτσι θα χωρίσουμε τα στοιχεία ενός προϊόντος σε δυο κατηγορίες σε «Έτοιμο Υλικό» και σε «Μη Έτοιμο Υλικό».

ετοιμο Υλικο (Προς Εισαγωγη)

Υλικό προς εισαγωγή θα ορίσουμε το υλικό αυτό που θα είναι έτοιμο προς καταχώριση και συγκεκριμένα: ένας φάκελος ο οποίος ενδέχεται να περιέχει έγγραφο word με όλα τα κατάλληλα κείμενα και με τις ενδεδειγμένες *SEO Προδιαγραφές Κειμένων.

Φωτογραφίες στο μέγεθος που ορίζει το template με υψηλή συμπίεση. Αρχείο κειμένου που θα περιέχει όλα τα εξωτερικά links που σχετίζονται με το προϊόν (manual, κατασκευαστής προϊόντος, αντιπροσωπεία, Youtube, Slideshare, Issuu,…).

Μη ετοιμο Υλικο (Προς Δημιουργια)

Ως Μη Έτοιμο Υλικό ορίζουμε το υλικό που παρέχει ο πελάτης σε άναρχη μορφή, μη δομημένο και χωρίς επεξεργασία.

Το παραπάνω περιεχόμενο θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση, καθώς θα πρέπει να συλλεχθεί από διάφορες πηγές και στην συνέχεια να μορφοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές προβολής,

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί γνώση και χρόνος για την δημιουργία του περιεχομένου προς εισαγωγή γεγονός που ενδέχεται να αυξήσει το κόστος εισαγωγής.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε στο πλευρό σας με μοναδικό μας στόχο να κατακτήσουν τα προϊόντα σας, τη θέση που δικαιωματικά τους ανήκει.

Στόχος μας είναι ο επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής μάρκετινγκ, ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο έξυπνοι και αποδοτικοί με γνώμονα την κατανόηση και την επίτευξη μακροχρόνιων συνεργασιών με πελάτες υψηλής αξίας.

Η απόκτηση αυτής της γνώσης θα επηρεάσει τελικά τον βαθμό αποδοχής των προϊόντων και υπηρεσιών σας και θα τονώσει την ανάπτυξή σας ως επιχείρηση.

Και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και με την ικανοποίησή σας.

Από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και συνεχή υποστήριξη στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου η τεχνολογία και η επιστήμη αναπτύσσονται καλπάζοντας.

Επενδύουμε και στοχεύουμε στην υγιή συνεργασία μαζί σας και όχι στο στεγνό κέρδος.

Κοστολογηση

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι οι προτάσεις μας είναι απόσταγμα επιστημονικής μελέτης και έρευνας και τίποτα από τα γραφόμενα δεν είναι τυχαίο.

Θέλουμε με έμφαση να δηλώσουμε πως πρόθεσή μας δεν είναι μόνο το στεγνό κέρδος αλλά στοχεύουμε σε μια ουσιαστική μακροχρόνια συνεργασία.

Για τον λόγο αυτό το επίπεδο συνεργασίας που σας προτείνουμε αποτελεί επιτομή τεχνολογίας και άψογο εναρμονισμό ψηφιακού design με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

#Υλοποίηση Website: 3.723€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Η τιμή αυτή αφορά την μεταφορά του υλικού (κείμενα και φωτογραφίες) που εμφανίζεται στο υπάρχων website.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται σε περίπτωση που χρειαστούν:

 • 100€ για αγορά web license
 • οποιοιδήποτε επιπρόσθετοι μηχανισμοί και λειτουργικότητες που τυχόν θα ζητηθούν από εσάς στην πορεία της υλοποίησης του έργου ή μετά την ολοκλήρωση του. Τέτοιοι μηχανισμοί θα κοστολογηθούν χωριστά ανάλογα με την πολυπλοκότητα υλοποίησης και τις εργατοώρες των επιστημόνων μας που απαιτούνται.
 • δημιουργία νέων κειμένων

#Social Media: 1.860€ για ένα (1) έτος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται σε περίπτωση που χρειαστούν:

 • Χορηγούμενες διαφημίσεις.

#Commercial Screens Interaction (διαφημιστικές οθόνες): 1.860€ για ένα (1) έτος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Website | Δείγμα δουλειάς μας:

Social Media Posts | Δείγματα δουλειάς μας:

Eye catching effects

Mixed: video & static images

High quality graphic design

Η Digital Επανάσταση!

Η κορυφαία τεχνολογία που αλλάζει και βελτιώνει τη σχέση και την επικοινωνία με τους πελάτες σας!

Οι smart διαφημιστικές μας οθόνες μεταφέρουν αποτελεσματικά το εταιρικό σας μήνυμα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνετε viral προβολή με εξαιρετικά χαμηλό κόστος!

Πρόκειται για ένα δαιδαλώδες δικτυωμένο οπτικό σύστημα, τα περιεχόμενα του οποίου καθοδηγούνται και ελέγχονται μέσω ενός ειδικού λογισμικού, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από τεχνικές παρουσίασης.